Direct advies
Trusted Shops
Made in Germany
Meer dan 20.000 gelukkige bruiloften
Levenslange garantie op stenen
Gratis verzending in Duitsland
Gratis gravure en luxe doosje
30 dagen herroepingsrecht
Voordelen
Gegarandeerde
klanttevredenheid
Icon Lieferung
Gratis
verzending
Levenslange garantie
op de steenzetting
Professionele
klantenservice
Icon Ringmaßband
100% juiste
ringmaat
Gratis aanpassing
van de ring
Legering

375 Goud

Het gehalte fijn goud van 375 goud is 37,5%. Dit is een van de vier goudlegeringen die veel gebruikt worden in de juwelenindustrie. Het 9 karaat goud is verkrijgbaar in alle goudkleuren (geelgoud, witgoud, roodgoud).

Legering

750 Goud

Waardevol en edel - 18-karaats goud. Bij 750 goud is het percentage fijn goud met 75% het hoogste van de goudlegeringen die vaak worden gebruikt bij het maken van sieraden. Het 24-karaats goud is verkrijgbaar in alle goudkleuren (Geelgoud, Witgoud, Roodgoud).

Legering

385 Goud

In 585 goud is het percentage fijn goud met 58,8% relatief hoog. Het is een van de vier goudlegeringen die veel gebruikt worden in de juwelenindustrie en wordt gekenmerkt door een zeer goede levensduur en een volle goudkleur. Het 14-karaats goud is verkrijgbaar in alle goudkleuren (Geelgoud, Witgoud, Roodgoud).

Stijl

Extravagante ringen

Eerder ongewoon: deze gedachte loopt als een rode draad door onze collectie creatieve trouwringontwerpen voor koppels die graag pronken met hun verfijnde smaak. Zoals altijd bij JC trouwringen leggen we grote nadruk op een harmonieuze look, uitstekend vakmanschap en materialen van de hoogste kwaliteit.

Legering

333 Goud

Het gehalte fijn goud van 333 goud is 33,3%. Dit is een van de vier goudlegeringen die veel gebruikt worden in de juwelenindustrie en ook de goedkoopste van allemaal. Het 8 karaat goud is verkrijgbaar in alle goudkleuren (geelgoud, witgoud, roodgoud).

Garantie

Certificaat van echtheid

Bij elke bestelling van gouden trouwringen wordt een certificaat van echtheid meegezonden.

Ein Brillant, welcher mit einer Pinzette gehalten wird
Verlobungsring mit großem Stein
ONZE BELOFTE

Liefdevol gemaakt

Trouwringen zijn onze passie. Alle ringen worden met veel zorg en groot vakmanschap voor jou gemaakt.

Verpakking

Gratis ringendoosje

Wij leveren elke bestelde trouwring in een gratis ringendoosje. Hierin kun je jouw ringen veilig en stijlvol opbergen.

Ringbox
Trauringe, welche auf einem Baustamm platziert sind
VERTROUWEN

Onze garantie

Jouw tevredenheid is voor ons belangrijk. Als je niet tevreden bent met jouw keuze, kun je het product in originele staat terugsturen.

 

RINGMAAT

Perfecte pasvorm

Gratis verkrijgbaar in onze webwinkel: de herbruikbare ringmaat-meter of de Multisizer voor het eenvoudig bepalen van de ringmaat.

Ringe im Ringkasten
ECHTE TEVREDENHEID

Wat klanten zeggen over ons

Wij hebben al vele stellen begeleid op hun emotionele reis naar het huwelijk en ook andere klanten kunnen overtuigen van onze producten en onze service.

rating-stars
Duidelijke aanbeveling
We vonden het assortiment en het ontwerp van de ringen erg mooi en de levering verliep zonder problemen. De levertijd was precies zoals beschreven en de ringen zijn prachtig. Duidelijke aanbeveling.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Wat wil je nog meer?
De aankoop werd snel en soepel afgehandeld. De prijs is goed, de goederen zijn zoals verwacht en de levering verliep snel. Wat wil je nog meer?
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Ook tijdens Corona
Materiaal en afwerking perfect, levertijd gehaald ondanks Corona-maatregelen, goede communicatie en snelle reactie op vragen.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Telkens weer
Snel, ongecompliceerd en supermooi. Dat beschrijft alles het beste. We hebben de ring-configurator gebruikt en onze trouwringen zijn ongelooflijk mooi geworden. De verwerkings- en levertijden waren zoals aangegeven en verliepen zonder problemen. We zouden er altijd weer kopen.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
We zijn super tevreden!
De ringen zijn prachtig en de bestelling verliep snel en zonder problemen. Op het laatste moment veranderde de datum van mijn huwelijk en daarom moest ik de inscriptie laten veranderen....
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Ring-configurator
We vonden het leuk om de ring-configurator te gebruiken en met de ringmaat-meter konden we de perfecte maat vinden. De ringen zijn prachtig en we zouden hier zeker weer kopen. Veel dank ook aan de klantenservice die elke vraag altijd snel beantwoordde. :)
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Graag nog een keer
De levering werd zeer snel bezorgd. Het bestelde product was precies zoals het er op het plaatje uitzag. Toen een ring niet paste, deden ze me meteen een aanbod voor een voordelige nabestelling. Verwerking en service eerste klas. Hartelijk dank.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Graag nog een keer
De ringen zijn nog mooier dan op de foto's. Alles gekregen zoals besteld. Alles ging goed met de bestelling en de levering. Ik ga binnenkort de andere sieraden bekijken. Dus graag nog een keer.
Geverifieerde beoordeling