Trusted Shops
Made in Germany
Meer dan 20.000 gelukkige bruiloften
Levenslange garantie op stenen
Gratis verzending in Duitsland
Gratis gravure en luxe doosje
30 dagen herroepingsrecht

Over JC Trouwringen

Als eerbetoon aan het mooiste gevoel ter wereld maken we trouwringen, verlovingsringen en sieraden in ons eigen goudsmidsatelier.

LIEFDE ALS INSPIRATIE

Jouw trouwringexperts
van JC Trouwringen

Zoveel gelukkige bruidsparen hebben wij mogen verblijden met onze creaties - en toch is elk liefdesverhaal uniek. Daarom biedt onze ringencollectie ook een uitgebreide reeks ontwerpen en materialen voor elke smaak en elk trouwbudget. Of het nu zilver met zirkonia is, goud of platina met diamanten - elke ring wordt met liefde gegraveerd en elegant verpakt in dezelfde juwelierskwaliteit.

DESIGNTEAM

Ambacht
en creativiteit

Als we onszelf experts noemen, kijken we terug op tientallen jaren ervaring op het gebied van echte sieraden. We houden van ons vak, waarbij we spannende ontwerpideeën omzetten in sprankelende, prachtig bewerkte trouwringen. Ons ontwerpteam en onze goudsmeden staan garant voor de kwaliteit van jullie ringen.

SERVICETEAM

In naam van de klanttevredenheid

Of het nu online is of in een van onze filialen - wij zorgen voor je aanvraag. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit. Dat garanderen we niet alleen door de hoge kwaliteit van jullie trouwringen en sieraden, maar ook door ons uitgebreide en oprechte advies.

LEER ONS KENNEN

Wij zijn JC Trouwringen

Viele verschiedene Menschen
EEN FAMILIEAANGELEGENHEID

JC Trouwringen
– de familie en het team

Opgericht door Josef Christ in 2007, is het bedrijf een echt familiebedrijf met bijna 20 medewerkers. Naast de JC Trauringe online shop, de JC Trauringe flagship shop in Ahlen en de gespecialiseerde juwelierszaken in Münster en Hamm, heeft het bedrijf ook een eigen goudsmederij.

ONZE PRIJSGARANTIE

De JC Trouwringcyclus

1. aankoop van edelmetalen

We kopen edelmetalen in grote hoeveelheden in heel Europa.

2. interne recycling

De recycling van alle aangekochte edelmetalen wordt intern uitgevoerd door onze experts.

3. verdere
verwerking

Nadat de edelmetalen gerecycled zijn, gebruiken onze goudsmeden ze om nieuwe trouwringen en sieraden van hoge kwaliteit te maken.

4. verzending naar de klant

Zodra een sieraad van gerecycled edelmetaal een koper heeft gevonden, versturen we het meteen per post.

Eigen goudsmid

Ahlen is de thuisbasis van het bedrijf JC Trauringe. Hier bevindt zich onze flagship boutique - de juwelierszaak waar onze klanten de collectie en ons kunnen leren kennen en hun favoriete ringen persoonlijk kunnen bekijken. Dankzij onze goudsmeden en edelsteenzetters zijn we ook ingesteld op speciale verzoeken. Als je onze online ringconfigurator hebt geprobeerd, weet je ook hoeveel spannende ontwerpopties er voor jou beschikbaar zijn. Naast de keuze van het materiaal en de legering voor je trouwringen en verlovingsringen, heb je de mogelijkheid om speciale afwerkingen en verfijningen toe te passen die je ringontwerp absoluut uniek maken. Onze goudsmeden maken je droomringen werkelijkheid.

WE ZIJN ER ALTIJD VOOR U

Persoonlijk advies

Heb je vragen? Onze vriendelijke en kundige klantenservice helpt je graag verder. We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze boetiek in Ahlen. Bellen of een mail sturen kan natuurlijk ook. Dat verplicht jou uiteraard tot niets. We kijken er naar uit om kennis met je te maken!

Maak een afspraak voor advies
ONZE HEILIGE ZALEN

Welkom bij JC Trouwringen

ECHTE TEVREDENHEID

Wat klanten zeggen over ons

Wij hebben al vele stellen begeleid op hun emotionele reis naar het huwelijk en ook andere klanten kunnen overtuigen van onze producten en onze service.

rating-stars
Duidelijke aanbeveling
We vonden het assortiment en het ontwerp van de ringen erg mooi en de levering verliep zonder problemen. De levertijd was precies zoals beschreven en de ringen zijn prachtig. Duidelijke aanbeveling.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Wat wil je nog meer?
De aankoop werd snel en soepel afgehandeld. De prijs is goed, de goederen zijn zoals verwacht en de levering verliep snel. Wat wil je nog meer?
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Ook tijdens Corona
Materiaal en afwerking perfect, levertijd gehaald ondanks Corona-maatregelen, goede communicatie en snelle reactie op vragen.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Telkens weer
Snel, ongecompliceerd en supermooi. Dat beschrijft alles het beste. We hebben de ring-configurator gebruikt en onze trouwringen zijn ongelooflijk mooi geworden. De verwerkings- en levertijden waren zoals aangegeven en verliepen zonder problemen. We zouden er altijd weer kopen.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
We zijn super tevreden!
De ringen zijn prachtig en de bestelling verliep snel en zonder problemen. Op het laatste moment veranderde de datum van mijn huwelijk en daarom moest ik de inscriptie laten veranderen...
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Ring-configurator
We vonden het leuk om de ring-configurator te gebruiken en met de ringmaat-meter konden we de perfecte maat vinden. De ringen zijn prachtig en we zouden hier zeker weer kopen. Veel dank ook aan de klantenservice die elke vraag altijd snel beantwoordde. :)
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Graag nog een keer
De levering werd zeer snel bezorgd. Het bestelde product was precies zoals het er op het plaatje uitzag. Toen een ring niet paste, deden ze me meteen een aanbod voor een voordelige nabestelling. Verwerking en service eerste klas. Hartelijk dank.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Graag nog een keer
De ringen zijn nog mooier dan op de foto's. Alles gekregen zoals besteld. Alles ging goed met de bestelling en de levering. Ik ga binnenkort de andere sieraden bekijken. Dus graag nog een keer.
Geverifieerde beoordeling