Direct advies
Trusted Shops
Made in Germany
Meer dan 20.000 gelukkige bruiloften
Levenslange garantie op stenen
Gratis verzending in Duitsland
Gratis gravure en luxe doosje
30 dagen herroepingsrecht

Verlovingsringen Bicolor

SORTEER OP:
Filter
SHOP
10 Zoekresultaten
JC verlovingsringen ST14

€ 605,00

Inhoud: 1 Ring

JC verlovingsringen ST08

€ 900,00

Inhoud: 1 Ring

JC verlovingsringen ST07

€ 890,00

Inhoud: 1 Ring

JC verlovingsringen ST03

€ 1.225,00

Inhoud: 1 Stück

JC verlovingsringen ST20

€ 820,00

Inhoud: 1 Ring

JC verlovingsringen ST05

€ 1.000,00

Inhoud: 1 Ring

JC verlovingsringen ST11

€ 640,00

Inhoud: 1 Ring

JC verlovingsringen 8174

€ 220,00

Inhoud: 1 Stück

ONZE BELOFTE

Materialen van bijzonder hoge kwaliteit

Bij JC Trouwringen vervaardigen we jouw ringen uit materialen van de hoogste kwaliteit en onder voortdurend toezicht van onze meester-goudsmeden. Wij hechten veel belang aan de verdraagbaarheid van onze ringen en gebruiken alleen allergievriendelijke legeringen.

JC verlovingsringen ST06

€ 995,00

Inhoud: 1 Ring

JC verlovingsringen ST15

€ 850,00

Inhoud: 1 Ring

PRIJSVOORDEEL

Made in Germany

Wij vervaardigen jouw ringen in Duitsland. Daarbij betrekken wij onze edelmetalen en diamanten van de bekendste Duitse leveranciers. Via ons profiteer je van eerlijke en transparante prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit en/of materiaal.

Trusted Shops

20.000
Tevreden klanten

Bij ons ben je zeker van de beste keuze, want JC Trouwringen betekent kwaliteit. De uitstekende kwaliteit van JC Trouwringen uit zich in unieke ontwerpen en aandacht voor detail. Vertrouw op meer dan 20.000 tevreden klanten.

GOED OM TE WETEN

Tweekleurige verlovingsringen - Net zo bijzonder als uw verbintenis

Voor velen is een mooie verlovingsring een onlosmakelijk onderdeel van het perfecte huwelijksaanzoek. Zo'n ring heeft altijd, door de jaren heen, een bijzonder grote symbolische kracht gehad. Meestal voorzien van een edelsteen van hoge kwaliteit, symboliseert de ring de kostbare liefdesrelatie tussen twee mensen. Als u op zoek bent naar een heel bijzonder sieraad voor uw partner, dan raden wij u aan om eens te kijken in ons gevarieerde assortiment tweekleurige verlovingsringen, die met name boeien door de combinaties van verschillende goudlegeringen.


Een verscheidenheid aan tweekleurige ringen

Onze bicolor verlovingsringen zijn gemaakt van hoogwaardige goudlegeringen. In zuivere vorm is goud minder geschikt voor het maken van sieraden. Het vervormt dan te gemakkelijk en is zeer gevoelig voor krassen. Daarom wordt goud gelegeerd, door het toevoegen van andere edelmetalen, zoals palladium, zilver en koper. Dat vergroot de stevigheid van het materiaal en het levert verschillende kleurschakeringen op, die van onze tweekleurige verlovingsringen unieke blikvangers maken. Afhankelijk van de samenstelling van de edelmetalen ontstaan verschillende legeringen: Roodgoud heeft een verhoogd kopergehalte, dat het goud zijn sterke, roodachtige tint geeft, terwijl in geelgoud zilver en koper in ongeveer gelijke verhoudingen zijn gemengd, wat resulteert in de intens gele tint. Witgoud krijgt zijn lichtere tint door het toevoegen van palladium of zilver, die zorgen voor zilveren tot grijsachtig glinsterende kleuren. Onze witgouden ringen hebben ook een bijzonder hoog palladiumgehalte, tot 14%. De enorme verscheidenheid aan kleurencombinaties van de diverse goudsoorten maakt het mogelijk om een breed scala aan meerkleurige verlovingsringen te creëren. Welke combinatie van roodgoud, witgoud of geelgoud u ook wenst voor uw toekomstige bruid, u zult zeker vinden wat u zoekt. Het bijzondere aan verlovingsringen is ook de opvallende steenzetting, die de ring een nog individueler tintje geeft en waarmee u uw genegenheid voor uw partner extra kunt benadrukken. Of u de bicolor verlovingsring nu combineert met een kleine of een grote diamant, of wellicht kiest voor een nauwkeurig geslepen zirkonia steen, het sieraad vormt uiteindelijk een uniek symbool van uw liefdesrelatie.


Bicolor verlovingsringen van hoge kwaliteit voor uw geliefde

In onze Online-Shop bieden wij u verschillende extra mogelijkheden om de tweekleurige verlovingsringen te personaliseren. Naast bepaalde kenmerken, zoals een mat of gepolijst oppervlak en de kleurencombinaties geelgoud, roodgoud of witgoud, heeft u ook de mogelijkheid om aan ons een voorstel voor een persoonlijke inscriptie door te geven, die wij dan in uw ring graveren. Verder kunt u kiezen voor diamanten in verschillende afmetingen en slijpvormen en tussen gangbare goudsoorten van 333 tot 585 en 750 goud. Nadat de verlovingsperiode voorbij is en u echt getrouwd bent, kan de partner haar bicolor verlovingsring dragen als voorsteekring, om dit betekenisvolle sieraad te blijven tonen.


Ontwerp uw individuele verlovingsringen, met de ring-configurator

U weet al precies hoe uw verlovingsringen eruit moeten gaan zien en wilt ze helemaal persoonlijk vormgeven? Of wilt u een indruk krijgen van de ontwerpmogelijkheden en u zo laten inspireren? Onze gebruiksvriendelijke 3D ring-configurator maakt het kiezen tot een heel bijzondere ervaring. Ontwerp uw eigen ringen. Op maat gemaakt en zo individueel als u zelf bent. 


Uw partner voor tweekleurige verlovingsringen

Neem gerust contact met ons op, als u vragen heeft over de ringen! Of het nu gaat om het materiaal, de ringmaat of algemeen over ons gevarieerde assortiment. Via onze Service-Hotline zijn wij op elk moment beschikbaar, om u te helpen bij het kiezen van de juiste verlovingsring. Verder zorgen we ook voor een gratis en snelle verzending en gratis ring-sjablonen om uw ringmaat te bepalen. Vertrouw op ons als uw verlovingsring-specialisten, om van uw huwelijksaanzoek een onvergetelijke gebeurtenis te maken!