Trusted Shops
Made in Germany
Meer dan 20.000 gelukkige bruiloften
Levenslange garantie op stenen
Gratis verzending in Duitsland
Gratis gravure en luxe doosje
30 dagen herroepingsrecht

Ontdek onze service

Met onze uitgebreide webwinkel, meerdere filialen en eigen goudsmid is JC Trouwringen jouw betrouwbare juwelenexperts voor trouwringen en verlovingsringen.

ONLINE EN TER PLAATSE

Uitgebreid advies
van juwelendeskundigen

Als je jouw trouwringen zelf samenstelt met onze online-configurator, of als je ze kiest uit ons assortiment, dan ben je altijd verzekerd van een sieraad van juwelierskwaliteit. Wil je liever op locatie overtuigd worden van de kwaliteit en verschillende ontwerpen, dan kijken wij uit naar jullie bezoek.

WE ZIJN ER ALTIJD VOOR JOU

Persoonlijk advies

Heb je vragen? Onze vriendelijke en kundige klantenservice helpt je graag verder. We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze boetiek in Ahlen. Bellen of een mail sturen kan natuurlijk ook. Dat verplicht jou uiteraard tot niets. We kijken er naar uit om kennis met je te maken!

Maak een afspraak voor advies
PERFECTE PASVORM

De ringmaat bepalen

Jouw trouwring moet altijd comfortabel zitten. De maat van de ring moet perfect zijn - niet te wijd en niet te strak. Kent je de maat van jouw ring, of van die van jouw partner niet? Onze gratis verkrijgbare ringmaat-meter is de oplossing.

VOOR SPONTANE STELLEN

24-uurs trouwringen

Sommige stellen zijn gewoon zo spontaan. Als dat bij jullie het geval is, bekijk dan zeker ons assortiment zogenaamde 24-uurs trouwringen. Inclusief gratis gravure, worden deze trouwringen binnen 2 dagen bij jullie afgeleverd.

PAST DE RING NIET?

De maat van de ring veranderen

Past de oude ring niet meer? Geen probleem! Of de ring nu smaller of breder moet worden, onze eigen goudsmid past uw kostbare sieraad aan - al vanaf 10 euro. Op basis van het ontwerp van jouw ring zullen wij je uitgebreid adviseren over mogelijke veranderingen.

Service Mitarbeiterin
RING-OMRUILGARANTIE

Ring-omruilgarantie
van JC Trouwringen

Jouw tevredenheid gaat ons ter harte. Daarom hechten wij grote waarde aan de beste materialen, degelijk vakmanschap, deskundig advies en attente service.
Toch lopen de dingen soms anders. Misschien bevallen de ringen je niet? Misschien heb je de verlovingsring in de verkeerde maat besteld?