Direct advies
Trusted Shops
Made in Germany
Meer dan 20.000 gelukkige bruiloften
Levenslange garantie op stenen
Gratis verzending in Duitsland
Gratis gravure en luxe doosje
30 dagen herroepingsrecht

Zilvere Verlovingsringen

SORTEER OP:
Filter
SHOP
54 Zilver
Verlobungsring DR0001

€ 665,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring DR0012

€ 220,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring DTR0003

€ 895,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring DTR0002

€ 900,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16152

€ 5.510,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring DR0011

€ 215,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring DR0007

€ 455,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring DR0008

€ 460,00

Inhoud: 1 Ring

ONZE BELOFTE

Materialen van bijzonder hoge kwaliteit

Bij JC Trouwringen vervaardigen we jouw ringen uit materialen van de hoogste kwaliteit en onder voortdurend toezicht van onze meester-goudsmeden. Wij hechten veel belang aan de verdraagbaarheid van onze ringen en gebruiken alleen allergievriendelijke legeringen.

Verlobungsring DR0009

€ 230,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring DR0003

€ 475,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring DR0002

€ 450,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16149

€ 530,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16142

€ 4.460,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16146

€ 1.485,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16143

€ 1.225,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16148

€ 2.605,00

Inhoud: 1 Ring

PRIJSVOORDEEL

Made in Germany

Wij vervaardigen jouw ringen in Duitsland. Daarbij betrekken wij onze edelmetalen en diamanten van de bekendste Duitse leveranciers. Via ons profiteer je van eerlijke en transparante prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit en/of materiaal.

Verlobungsring PO16141

€ 9.840,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16145

€ 5.550,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16150

€ 1.075,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring DR0005

€ 770,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring DR0004

€ 450,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16139

€ 1.405,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16147

€ 1.250,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16154

€ 1.590,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring DR0006

€ 475,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16144

€ 1.090,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16140

€ 5.370,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16151

€ 2.760,00

Inhoud: 1 Ring

Verlobungsring PO16153

€ 3.295,00

Inhoud: 1 Ring

Trusted Shops

20.000
Tevreden klanten

Bij ons ben je zeker van de beste keuze, want JC Trouwringen betekent kwaliteit. De uitstekende kwaliteit van JC Trouwringen uit zich in unieke ontwerpen en aandacht voor detail. Vertrouw op meer dan 20.000 tevreden klanten.

GOED OM TE WETEN

Onze verlovingsringen - Een belofte verpakt in een sieraad

Een verloving is een heel bijzondere gebeurtenis in het leven: Het is gekoppeld aan de belofte om met de partner te gaan trouwen en dus de huwelijksband aan te gaan. Wat het meest bij het huwelijksaanzoek hoort, is een mooie verlovingsring. Veel bruidsparen kiezen hiervoor zilveren ringen - De eenvoudige elegantie ervan staat voor vrijheid en duidelijkheid. Dit maakt zilver tot een uitstekende keuze, als het gaat om dit speciale moment.


Zilveren verlovingsring: eenvoudig en elegant tegelijk

Zilveren ringen zijn erg populair bij bruidsparen. Zilveren verlovingsringen zijn eenvoudig en elegant. Tegelijk symboliseren ze een onopvallende schoonheid. Het materiaal zelf wordt gewonnen uit zilver-, koper- en loodertsen en bestaat in verschillende vormen - er is bijvoorbeeld fijn zilver, Britannia-zilver en sterling zilver.

Andere positieve eigenschappen van zilveren ringen zijn:

 • Het materiaal is relatief goedkoop.
 • Als de verlovingsring iets te groot of te klein is, kunt u de maat achteraf gemakkelijk aanpassen.

Let er op, dat zilveren sieraden na verloop van tijd enigszins kunnen verkleuren, afhankelijk van de invloeden waaraan het materiaal wordt blootgesteld. Net als bij ringen van witgoud, kunnen op zilveren ringen sneller krassen ontstaan. Maar als u uw verlovingsring met zorg behandelt, dan kunt u heel lang genieten van de onberispelijke schoonheid van het zilveren sieraad.


Verlovingsringen van zilver 925, voor dat speciale moment

Zilveren sieraden worden meestal gemaakt van zogenaamd sterling zilver, ook wel zilver 925 genoemd. Sterling zilver is een zilverlegering met een zilvergehalte van 92,5% - vandaar het achtervoegsel 925. Het voordeel: In tegenstelling tot andere varianten, is het veel harder en resistenter. Andere zilverlegeringen worden ook wel gebruikt voor het maken van sieraden, maar vanwege hun eigenschappen toch meestal vooral voor bestek. Ze variëren in zilvergehalte en dragen overeenkomstige numerieke toevoegingen: Fijn zilver wordt ook wel zilver 999 genoemd, Britannia zilver staat bekend als zilver 958.


Verlovingsringen online kopen

Als u voor uw huwelijksaanzoek een zilveren ring kiest, dan maakt u daarmee een uitstekende keuze. In de On-Line shop van JC-Trauringe ontdekt u een grote collectie stijlvolle ringen. Veel daarvan zijn solitaire ringen met een prachtige edelsteen of stralende zirkonia. Uw voordeel: Bij ons koopt u niet alleen mooie zilveren ringen, maar u betaalt ook nog eens een redelijke prijs. Zo profiteert u twee keer. En zelfs drie keer, als uw geliefde JA zegt.


Zilveren verlovingsringen van JC Trouwringen - Onze voordelen in één oogopslag

 • Verlovingsringen al vanaf 40 euro
 • Zeer ruime keuze in materialen, vormen en steenzettingen
 • Deskundig en vriendelijk advies in onze filialen, per telefoon of via e-mail
 • De maat van de verlovingsring bepalen met gratis ringmaat-meter
 • De gekozen verlovingsringen met inscriptie zijn binnen 48 uur leverbaar
 • Omruilgarantie: De verlovingsring moet bevallen en passen. Zo niet, dan mag u hem omruilen.
 • Gratis inscriptie
 • Gratis verzending van uw verlovingsringen binnen Duitsland
 • Veilig winkelen met kopersbescherming
 • Duizenden tevreden klanten - En dat worden er elke dag meer

Uw zilveren verlovingsring: Maat, vorm en zetting

Om ervoor te zorgen, dat de ring een verrassing is, is het belangrijk om de juiste maat voor de verlovingsring te kiezen. Hiervoor is het belangrijk, dat u weet wat de ringmaat van uw partner is. U kunt dit eenvoudig bepalen, door de favoriete ring van uw partner op te meten, of door bij ons een gratis ring-sjabloon aan te vragen. Verder is ook de keuze van de vorm van belang. De volgende punten kunnen voor u als oriëntatie dienen:

 • Tijdloze en klassieke ringen zijn meestal afgerond.
 • Moderne verlovingsringen hebben vaak hoekige accenten.
 • Ook erg populair zijn minimalistische ringen die eenvoudige elegantie uitdrukken.
 • Uw zilveren verlovingsringen worden heel bijzonder, als er een steen aan wordt toegevoegd. De briljant zit daarbij in de prongzetting of is geklemd in een spanzetting.

Wat u ook besluit: In onze Online-Shop vindt u een grote hoeveelheid voordelige en tegelijkertijd kwalitatieve ringen voor uw verloving. U kunt ze in alle rust thuis uitkiezen en bestellen.


Een zilveren verlovingsring met steen: de bijzondere blikvanger

Voor veel bruidsparen is een steenzetting voor de verlovingsring iets heel bijzonders. Of het nu gaat om een edelsteen of zirkonia, om plaatsing in het midden van de ring of met zijstenen, u heeft een groot aantal ontwerpmogelijkheden tot uw beschikking.

Als u geen verlovingsring van goud, roségoud of witgoud wilt en in plaats daarvan kiest voor een mooie zilveren ring, moet u voorzichtig zijn bij het kiezen van de edelsteen. Het gebruikte sterling zilver is vaak te zacht om een grote diamant stevig te kunnen zetten. Onder bepaalde omstandigheden kan de diamantzetting verbuigen. Het is daarom het beste om bij een briljant bij voorkeur te kiezen voor een vrij kleine edelsteen die stevig in het zilveren sieraad kan worden gezet. Als alternatief voor de klassieke solitaire ring kunt u ook kiezen voor een ring met edelstenen: Stralende zirkonia's of lichtgevende parels geven een zilveren ring ook dat beetje extra.

Behalve met een steenzetting, kunt u uw zilveren verlovingsring ook op andere manieren personaliseren. Een persoonlijke inscriptie is een heel bijzondere manier om jullie genegenheid voor elkaar uit te drukken - bijvoorbeeld met jullie namen of initialen. Wilt u het sieraad, de edelsteen of de ring nog verder verfraaien, kies dan voor een oppervlaktebehandeling. Van gepolijst tot mat-zilveren oppervlak (in diverse uitvoeringen), er zijn diverse manieren om uw ring te personaliseren en de kleuren in een fascinerende schittering naar voren te laten komen.


Een zilveren verlovingsring: de juiste verzorging.

Bij het verzorgen van uw zilveren verlovingsring moet u met een paar dingen rekening houden. In tegenstelling tot witgouden verlovingsringen, platina of titanium, is zilver minder duurzaam. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat het zilver door oxidatie verkleurt. In dat geval is een zilverbad in een geschikt reinigingsmiddel een beproefde methode om het zilver schoon te maken. Bewaar de zilveren ring, op momenten dat u hem niet draagt, in een luchtdicht kistje.


Wij zijn er om u te helpen bij het kiezen van uw verlovingsring

Een huwelijksaanzoek en de verloving die daarbij hoort zijn heel bijzonder momenten in ieders leven. Het spreekt voor zich, dat dit moment moet worden bekroond met een prachtige verlovingsring. Het kiezen van de juiste ring is lang niet altijd makkelijk. Er is immers een grote keuze, om nog maar niet te spreken van de diverse ontwerpmogelijkheden.

Heeft u vragen over het materiaal of de keuze in het algemeen? Wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Kom persoonlijk langs in een van onze vestigingen, bel ons op of stuur ons een e-mail met uw verzoek. We zijn altijd voor u beschikbaar en helpen u graag bij het kiezen van de juiste ring.


Zilveren verlovingsringen: altijd een goede keuze

Zilveren verlovingsringen genieten terecht een grote populariteit. De eenvoudige elegantie, eventueel gecombineerd met een hoogwaardige sier- of edelsteen, maakt de zilveren ring tot een bijzonder mooie variant van een verlovingsring. Vergeet echter niet, dat zilveren sieraden een zekere mate van extra zorg vereisen. Maar als ze regelmatig worden schoongemaakt, blijven het echte blikvangers. Daardoor zijn zilveren verlovingsringen perfect voor een romantisch huwelijksaanzoek!


De belangrijkste feiten over zilveren verlovingsringen in één oogopslag

Wilt u alles weten over zilveren verlovingsringen? Hier vindt u alle relevante informatie.

Hoe populair is zilver als materiaal voor verlovingsringen?

Zilver is wereldwijd een van de populairste materialen voor verlovingsringen. Naast goud, platina, titanium en roestvrij staal is zilver een van de meest gekozen materialen - Zilveren ringen staan immers voor elegantie en helderheid.

Wat zijn de voordelen van zilveren verlovingsringen?

Zilveren verlovingsringen hebben verschillende voordelen. Als eerste moet het uiterlijk vermeld worden: De stralend zilveren kleur ziet er bijzonder chic uit en symboliseert eenvoudige elegantie. Bovendien kunt u een zilveren ring, als hij te klein of te groot blijkt te zijn, achteraf eenvoudig laten aanpassen. En: Vergeleken met andere materialen is zilver relatief goedkoop - een win-win situatie.

Hoeveel kosten zilveren verlovingsringen?

Hoeveel uw zilveren verlovingsring zal kosten, is afhankelijk van hoe hij uiteindelijk wordt samengesteld. Daarom kunt u het beste vooraf informeren wat de ringen kosten met of zonder stenen en/of inscriptie. Ook verschillen in vorm, maat en zetting zijn van invloed op de prijs. Voeg al deze factoren samen en het resultaat is een individuele prijs, zoals wij die vooraf nooit hadden kunnen vaststellen.

Waar staat 925 zilver voor in verlovingsringen?

Voor ringen geeft het getal 925 de zilvervariant aan die is verwerkt. 925 zilver is het zogenaamde sterling zilver: Dit is een zilverlegering bestaande uit 92,5% zilver en 7,5% andere metalen. Sterling zilver geldt als veel harder en robuuster dan andere, zachte zilverlegeringen.