Trusted Shops
Made in Germany
Meer dan 20.000 gelukkige bruiloften
Levenslange garantie op stenen
Gratis verzending in Duitsland
Gratis gravure en luxe doosje
30 dagen herroepingsrecht
Trauring Schmied

RINGMAAT LATEN AANPASSEN BIJ JC Trouwringen
SNEL EN BETROUWBAAR

Laat uw ring aanpassen

Neem vrijblijvend contact met ons op.

PAST UW RING NIET MEER? DE MAAT IS NIET GOED

Geen probleem: onze eigen goudsmid past de ringmaat eenvoudig voor u aan. Snel en met precieze techniek.

ZO WERKT HET! DE RINGMAAT HEEL EENVOUDIG LATEN AANPASSEN

  1. U geeft ons per mail of als extra notitie bij de zending de gewenste ringmaat door.
    Weet u uw ringmaat niet? Dat is geen probleem. Bestel dan hier ons ring-sjabloon of lees in onze Blog hoe u de ringmaat bepaalt.
  2. U stuurt de ring naar ons op.
  3. Wij bekijken de ring en stellen voor u een offerte op.
  4. Na ontvangst van de betaling, passen wij de maat van de ring aan en sturen we hem naar u terug.

We passen de maat al aan voor slechts 10 euro. Verzendkosten zijn ongeveer 6,90 euro. Om ervoor te zorgen dat u uw favoriete sieraden weer veilig terugkrijgt, zijn onze pakketten verzekerd tot 500 euro.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

rating-stars
Duidelijke aanbeveling
We vonden het assortiment en het ontwerp van de ringen erg mooi en de levering verliep zonder problemen. De levertijd was precies zoals beschreven en de ringen zijn prachtig. Duidelijke aanbeveling.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Wat wil je nog meer?
De aankoop werd snel en soepel afgehandeld. De prijs is goed, de goederen zijn zoals verwacht en de levering verliep snel. Wat wil je nog meer?
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Ook tijdens Corona
Materiaal en afwerking perfect, levertijd gehaald ondanks Corona-maatregelen, goede communicatie en snelle reactie op vragen.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Telkens weer
Snel, ongecompliceerd en supermooi. Dat beschrijft alles het beste. We hebben de ring-configurator gebruikt en onze trouwringen zijn ongelooflijk mooi geworden. De verwerkings- en levertijden waren zoals aangegeven en verliepen zonder problemen. We zouden er altijd weer kopen.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
We zijn super tevreden!
De ringen zijn prachtig en de bestelling verliep snel en zonder problemen. Op het laatste moment veranderde de datum van mijn huwelijk en daarom moest ik de inscriptie laten veranderen...
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Ring-configurator
We vonden het leuk om de ring-configurator te gebruiken en met de ringmaat-meter konden we de perfecte maat vinden. De ringen zijn prachtig en we zouden hier zeker weer kopen. Veel dank ook aan de klantenservice die elke vraag altijd snel beantwoordde. :)
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Graag nog een keer
De levering werd zeer snel bezorgd. Het bestelde product was precies zoals het er op het plaatje uitzag. Toen een ring niet paste, deden ze me meteen een aanbod voor een voordelige nabestelling. Verwerking en service eerste klas. Hartelijk dank.
Geverifieerde beoordeling
rating-stars
Graag nog een keer
De ringen zijn nog mooier dan op de foto's. Alles gekregen zoals besteld. Alles ging goed met de bestelling en de levering. Ik ga binnenkort de andere sieraden bekijken. Dus graag nog een keer.
Geverifieerde beoordeling

Hoe passen we de maat van uw ring aan bij JC Trouwringen?

De eenvoudigste optie voor het vergroten van een ring is oprekken. Daarbij is één tot twee maten verschil mogelijk. Een lichte verkleining is mogelijk met een metalen inzetstuk. Dit gebeurt op een onopvallend manier..

Ook grote aanpassingen zijn bij ons mogelijk

Bij grote aanpassingen geven we vooraf altijd duidelijk aan of deze het uiterlijk van uw ring wel of niet zal beïnvloeden. Als een forse vergroting van de ring nodig is, zullen we de ring open moeten snijden. Over het algemeen zijn de volgende maatveranderingen mogelijk:
voor éénkleurige trouwringen: tot vijf cijfers
voor tweekleurige trouwringen: tot twee cijfers

Het aanpassen van ringen met inscriptie of steenzetting

Het uitrekken of verkleinen van de ring heeft meestal geen invloed op de inscripties. Als we de ring open moeten snijden, kan de snede de inscriptie scheiden. Eventueel bestaat de mogelijkheid om de inscriptie te vernieuwen nadat de ring is aangepast. In het geval van trouwringen die zijn bezet met stenen, is een latere aanpassing meestal slechts voor één steen mogelijk.

Uw ring in de beste handen: Gebruik onze bekwame experts voor deze belangrijke taak. Neem nu contact op met onze klantenservice en laat ons weten wat u aangepast wilt hebben!

Afspraak maken voor een consultatieLaat uw ring aanpassen