Trusted Shops
Made in Germany
Meer dan 20.000 gelukkige bruiloften
Levenslange garantie op stenen
Gratis verzending in Duitsland
Gratis gravure en luxe doosje
30 dagen herroepingsrecht

Retourzendingen

Hier vindt u alle informatie over retourneren, garantie, inwisselen, graveren en aanpassen van de ringmaat.

Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan. Daarom biedt JC Trouwringen je enkel producten van de hoogste kwaliteit aan. Als je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met je aankoop, kun je het artikel - binnen 30 dagen na levering - in originele staat naar ons terugsturen, mits het voldoet aan ons retourbeleid.

Lees deze pagina zorgvuldig door voordat je je artikel terugstuurt.

 

GARANTIE

Sieraden van JC Trouwringen worden exclusief vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige materialen. We hebben dan ook het volste vertrouwen in onze producten en hanteren daarom een ruimhartig retour- en garantiebeleid.

Bij alle reparatieverzoeken voert onze technische afdeling eerst een kwaliteitsonderzoek uit voordat het verzoek wordt verwerkt. Mocht blijken dat de schade niet het gevolg is van een fabricagefout, dan zullen we je hierover informeren en aangeven of JC Trouwringen de reparatie tegen betaling of op een andere manier beschikbaar zal stellen.

 

Retouren

Je kunt je artikel naar JC Trouwringen retourneren voor een terugbetaling, maataanpassing, inscriptie of reparatie.

Kies het juiste type retourzending voor een snelle en eenvoudige verwerking. Als bij het door jou geretourneerde artikel de vereiste informatie ontbreekt, wordt de verwerking niet gestart.

Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt zijn voordat je ze retourneert. We raden aan om de retourzending als een verzekerd pakket per aangetekende post te verzenden. JC Trouwringen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of beschadiging van verzendingen.

De kosten voor het retourneren van de goederen worden niet door JC Trouwringen vergoed. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de klant.

 

Stuur je retourzending naar:

Celik Schmuck GmbH Am neuen Baum 4 59229 Ahlen Deutschland

 

Nadat we je pakket hebben ontvangen, kan het 1 tot 3 werkdagen duren om je aanvraag te verwerken. Houd er rekening mee dat alle retourzendingen eerst worden gecontroleerd door onze kwaliteitsafdeling en dat afhankelijk van de retourzending extra kosten in rekening kunnen worden gebracht. Zodra het artikel is gecontroleerd en er kosten moeten worden doorberekend, word je hiervan op de hoogte gesteld voordat de verwerking begint.

 

Heb je vragen, neem dan contact op met onze klantenservice via info@jc-trouwringen.nl of telefonisch op 02382 / 96 81 22 5. Ons deskundige en ervaren team staat klaar om je te helpen.

Lees de onderstaande informatie zorgvuldig door voordat je je artikel retourneert voor een terugbetaling, inscriptie, aanpassing of reparatie.

 

TERUGNAME (TERUGBETALING)

Voor een terugbetaling dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Het artikel mag niet gedragen zijn en mag geen sporen van gebruik vertonen, waaronder krassen, deuken, vlekken of andere gebreken.
  • Je retourzending moet alle bijbehorende artikelen bevatten, zoals de originele geschenkdoos, certificaten en andere promotieartikelen.
  • Het product mag niet eerder zijn gewijzigd en de maat mag niet zijn aangepast.
  • Het product mag geen uniek artikel zijn dat is ontworpen en/of vervaardigd volgens jouw wensen en eisen, inclusief optische afwijkingen.
  • Het product moet binnen 30 dagen na ontvangst naar JC Trouwringen worden teruggestuurd.
  •  

INSCRIPTIES

Als je je artikel zonder inscriptie hebt besteld en deze later wilt laten graveren, regelen we dit graag voor je tegen een kleine vergoeding van 25 euro.

 

MAATAANPASSINGEN

Bij JC Trouwringen heb je de mogelijkheid om binnen 30 dagen na ontvangst van de niet-gegraveerde ring deze eenmalig gratis te laten vergroten of verkleinen. Voor klantspecifieke of aangepaste producten (speciale producten die nieuw zijn ontworpen en/of vervaardigd volgens jouw wensen) kunnen maataanpassingen niet kosteloos worden uitgevoerd.

 

Houd er rekening mee dat de ringmaat alleen kan worden aangepast binnen het maatbereik dat op de website van JC Trouwringen wordt aangeboden. Zelfontworpen producten van klanten komen niet in aanmerking voor gratis maataanpassing.

 

De wijziging van de grootte geldt alleen voor de ringmaat; de breedte of dikte van de ring kan niet worden veranderd.

 

Zorg ervoor dat je artikel niet door een derde partij, zoals een juwelier of iemand anders dan JC Trouwringen, wordt aangepast, omdat dit je garantie zal laten vervallen.

 

Na een maataanpassing is het niet meer mogelijk om het artikel te retourneren.