Direct advies
Trusted Shops
Made in Germany
Meer dan 20.000 gelukkige bruiloften
Levenslange garantie op stenen
Gratis verzending in Duitsland
Gratis gravure en luxe doosje
30 dagen herroepingsrecht

Trouwringen Goud 585

SORTEER OP:
Filter
SHOP
766 Trouwringen Goud 585
JC trouwringen JC005

€ 595,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J159

€ 720,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J901

€ 500,00

Inhoud: 1 Paar

JC Trouwringen C117

€ 370,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J911s

€ 695,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J181

€ 300,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J188

€ 340,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen MT25

€ 900,00

Inhoud: 1 Paar

ONZE BELOFTE

Materialen van bijzonder hoge kwaliteit

Bij JC Trouwringen vervaardigen we jouw ringen uit materialen van de hoogste kwaliteit en onder voortdurend toezicht van onze meester-goudsmeden. Wij hechten veel belang aan de verdraagbaarheid van onze ringen en gebruiken alleen allergievriendelijke legeringen.

JC trouwringen PL302

€ 630,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J140

€ 760,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J163

€ 495,00

Inhoud: 1 Paar

JC Trouwringen C063

€ 465,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen MT35

€ 570,00

Inhoud: 1 Paar

JC Trouwringen C062

€ 570,00

Inhoud: 1 Paar

JC Trouwringen PL315

€ 730,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen LC125

€ 540,00

Inhoud: 1 Paar

PRIJSVOORDEEL

Made in Germany

Wij vervaardigen jouw ringen in Duitsland. Daarbij betrekken wij onze edelmetalen en diamanten van de bekendste Duitse leveranciers. Via ons profiteer je van eerlijke en transparante prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit en/of materiaal.

JC trouwringen MT31

€ 675,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J105

€ 660,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen LC134

€ 450,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J187

€ 465,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J903

€ 440,00

Inhoud: 1 Paar

JC Trouwringen PL326

€ 465,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J902

€ 630,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J914

€ 765,00

Inhoud: 1 Paar

DE PERFECTE RING

Onze trouwring-configurator

Ontwerp nu jouw persoonlijke droomringen met onze trouwring-configurator

Nu ontwerpen

JC trouwringen J904

€ 470,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen LC119

€ 795,00

Inhoud: 1 Paar

JC Trouwringen PL257

€ 695,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen C060

€ 900,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen MT01

€ 540,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen MT16

€ 540,00

Inhoud: 1 Paar

JC Trouwringen PL296

€ 730,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen J104

€ 710,00

Inhoud: 1 Paar

Trusted Shops

20.000
Tevreden klanten

Bij ons ben je zeker van de beste keuze, want JC Trouwringen betekent kwaliteit. De uitstekende kwaliteit van JC Trouwringen uit zich in unieke ontwerpen en aandacht voor detail. Vertrouw op meer dan 20.000 tevreden klanten.

JC Trouwringen PL283

€ 780,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen JC025

€ 465,00

Inhoud: 1 Paar

JC trouwringen C012

€ 495,00

Inhoud: 1 Paar

JC Trouwringen PL277

€ 300,00

Inhoud: 1 Ring

GOED OM TE WETEN

Als u trouwringen koopt, kiest u niet voor "zomaar" een sieraad, dat na verloop van tijd naar believen kan worden vervangen. Gouden trouwringen symboliseren de eeuwige liefde en laten zien dat twee mensen voor elkaar hebben gekozen. Klassieke trouwringen zijn verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen en goudlegeringen.

Voor de productie van sieraden wordt goud zelden in zuivere vorm verwerkt, omdat het edelmetaal te zacht en vervormbaar is. Om een hardere legering te verkrijgen, die geschikt is voor dagelijks gebruik, worden aan het goud verschillende metalen toegevoegd, zoals koper, mangaan, palladium of zilver. Goudsmeden bereiken deze combinatie van verschillende metaalsoorten door het traditionele sinteren. Dat zorgt niet alleen voor een grotere sterkte en hardheid, maar maakt ook verschillende kleuren mogelijk. Op die manier ontstaan verschillende legeringen met verschillende hardheidsgraden.


Wat betekent 585 goud met betrekking tot trouwringen?

Een bijzonder populaire legering is goud 585. Trouwringen van geelgoud 585 en trouwringen van witgoud 585 hebben een zuiver goudgehalte van 58,5 procent, wat overeenkomt met 14 karaat. Van de 1000 gewichtsdelen zijn 585 delen puur goud, terwijl de overige 415 gewichtsdelen mangaan/palladium en/of koper zijn. Uitzonderlijke trouwringen, die je niet overal tegenkomt, zijn tweekleurig. Met trouwringen in gecombineerd geelgoud en witgoud, of geelgoud en roodgoud, kunt u moderne en elegante accenten leggen. Deze individuele kleuringen worden gecreëerd door geelgoud te combineren met meerdere delen mangaan/palladium of koper. Door deze combinatie van verschillende metalen materialen ontstaat de koele tint van witgoud en het warme accent van roodgoud. Versieringen met reliëfs, discrete patronen, briljanten en verschillende oppervlaktebehandelingen zorgen voor een enorme uitbreiding van het reeds grote assortiment, zodat het kiezen van de juiste ringen een echte uitdaging kan worden.


Hoe geschikt zijn trouwringen van 585 goud voor dagelijks gebruik?

Trouwringen van geelgoud en witgoud met een zuiverheid van 585 gewichtsdelen onderscheiden zich niet alleen door hun prachtige uitstraling, maar ook door hun lange levensduur en ongevoeligheid voor invloeden van buitenaf. Goud met deze legering zal geen aanslag tonen, corrodeert niet, is bestand tegen zuren en krassen en behoudt zijn kleur en oppervlakteglans. Trouwringen behoren tot de sieraden, die in het dagelijks leven aan de grootste invloeden worden blootgesteld, omdat onze handen elke dag veel activiteiten verrichten die meer of minder tekenen van slijtage kunnen achterlaten.


De goudlegering 585 wordt gekenmerkt door zijn hoogwaardige verwerking en bijzondere duurzaamheid. Toch kunnen er na enkele jaren tekenen van slijtage optreden, afhankelijk van hoe vaak en tijdens welke activiteiten u uw trouwringen draagt. Als er kleine krasjes op de ringen verschijnen, of het oppervlak niet meer zo glanst als op de eerste dag, dan kunt u uw gouden ringen naar een juwelier brengen, die ze zal oppoetsen. Paren die kiezen voor ringen van 585 geel- of witgoud, zijn bereid iets meer geld uit te geven voor deze mooie sieraden. Daarom moet u zeker de tijd nemen om een zeer bewuste keuze te maken.


Met welke kosten moet ik rekening houden voor ringen van 585 goud?

Qua prijs behoort deze goudlegering tot het middensegment en is hij ook voor paren met een wat beperkter budget zeker betaalbaar. Voordat u uw ringen gaat kiezen, is het verstandig om eerst een realistisch prijsbudget vast te stellen, waarmee u kunt vergelijken wat er op de markt verkrijgbaar is. U zult versteld staan van de keuze aan geelgouden en witgouden ringen, met en zonder versieringen, die binnen uw budget beschikbaar zijn. Zelfs als u de smaak en voorkeuren van uw partner kent, is het aan te raden om uw trouwringen samen kiezen. Tenslotte moet u beiden een leven lang gelukkig zijn met dit symbool van liefde. Ideeën voor mooie trouwringen tegen redelijke prijzen kunt u niet alleen opdoen bij uw juwelier, maar ook op trouwbeurzen, in trouwtijdschriften en in gespecialiseerde Online winkels.


De ringmaat is bepalend voor het draagcomfort

Niet alleen de goudlegering en het ontwerp bepalen de juiste ring, ook de ringmaat en het draagcomfort zijn van groot belang. Afhankelijk van het tijdstip van de dag en de omgevingstemperatuur verandert het lichaam. Om verschillende redenen kunnen de huid en de gewrichten van de vingers opzwellen, bijvoorbeeld tijdens het sporten of inspannende activiteiten, zoals tuinieren of het dragen van zware voorwerpen. Daarom is het kiezen van de juiste ringmaat ook zo belangrijk. Het sieraad mag namelijk niet insnijden, maar ook niet zo groot zijn, waardoor de ring van de vinger glijdt. 's Avonds is de vingeromtrek meestal iets groter dan 's morgens in rust. Als u al verschillende ringen bezit, is uw ringmaat bekend en kunt u deze als leidraad gebruiken. De ringmaat van de linker- en rechterhand kan verschillend zijn. Bij rechtshandigen is de rechterarm en dus ook de rechterhand door de grotere belasting meer ontwikkeld dan de linkerkant. In Duitsland worden verlovingsringen aan de linkerhand gedragen; trouwringen rechts. Als u rechtshandig bent, kan uw trouwring een maat groter zijn dan uw verlovingsring.

Uw juwelier beschikt over zeer nauwkeurige methoden om de ringmaat te bepalen, bijvoorbeeld met een ringstok of ring-sjablonen. Op internet kunt u, onder het trefwoord "Ringmaat bepalen", tabellen vinden die de ringmaat en de bijbehorende vingeromtrek aangeven. Een ringmaat is goed als de trouwring goed past en gemakkelijk over uw vinger glijdt. Houd er echter rekening mee, dat de knokkel in het midden van de vinger vaak een grotere omtrek heeft dan het gebied van de vingerwortel. Bij Christ kunt u gratis een ring-sjabloon aanvragen.


Welke inscripties zijn bijzonder populair?

Ringen met een legering van 585 goud krijgen een persoonlijk tintje door middel van inscripties, omdat die ervoor zorgen dat uw ontwerp uniek in de wereld is. Favoriete inscripties zijn de trouwdatum, de voornaam van de partner, maar ook persoonlijke, korte teksten en symbolen.


De trouwring-configurator voor het personaliseren van uw trouwringen in 585 goud

Kunt u uit bovenstaande collectie trouwringen in 585 goud nog steeds niet de ringen naar uw smaak kiezen, waarom ontwerpt u uw trouwringen dan niet zelf? Dat kan! Met onze innovatieve trouwring-configurator. Hiermee kunt u het materiaal, de maat, de voegen/ribbels, steenzetting, inscripties en nog veel meer aanpassen. Volledig individueel en volgens uw wensen.


Conclusie

Trouwringen met een zuiverheidsgehalte van 585 gewichtsdelen zijn bijzonder populair bij bruidsparen, omdat ze enerzijds gekenmerkt worden door een hoog goudgehalte, maar tegelijkertijd ook bijzonder duurzaam en ongevoelig zijn voor invloeden van buitenaf, zoals corrosie, verkleuring en krassen. Bicolor trouwringen creëren moderne en individuele kleuraccenten, terwijl uw favoriet in geelgoud de populaire klassieker bij uitstek is. Verschillende ontwerpen en decoraties, met reliëfs, briljanten en gepolijste of matte oppervlakken, bieden een veelzijdige keuze tegen eerlijke prijzen, voor elke smaak.