Direct advies
Trusted Shops
Made in Germany
Meer dan 20.000 gelukkige bruiloften
Levenslange garantie op stenen
Gratis verzending in Duitsland
Gratis gravure en luxe doosje
30 dagen herroepingsrecht

Hart

SORTEER OP:
Filter
SHOP
42 Hart

ONZE BELOFTE

Materialen van bijzonder hoge kwaliteit

Bij JC Trouwringen vervaardigen we jouw ringen uit materialen van de hoogste kwaliteit en onder voortdurend toezicht van onze meester-goudsmeden. Wij hechten veel belang aan de verdraagbaarheid van onze ringen en gebruiken alleen allergievriendelijke legeringen.

Gouden hanger hart in 585 bicolor 8003

€ 155,00

Inhoud: 1 Stück

Gouden hanger hart in 585 geelgoud 8004

€ 105,00

Inhoud: 1 Stück

Ketting 925 zilveren hartje

€ 40,00

Inhoud: 1 Stück

Gouden hanger anker in 585 goud 8604

€ 230,00

Inhoud: 1 Stück

Ketting hartje 925 zilver

€ 40,00

Inhoud: 1 Stück

Gouden hanger hart in 585 geelgoud 8040

€ 110,00

Inhoud: 1 Stück

GOED OM TE WETEN

Gouden en zilveren hangers

Wat zou een ketting zijn zonder een hanger die de persoonlijkheid onderstreept en het sieraad een blikvanger geeft? Ontdek onze uitgebreide collectie gouden en zilveren hangers voor kettingen, variërend van kleurrijk en speels tot subtiel en eenvoudig.

Sobere kettingen op een eenvoudige manier verfraaien met hangers

Sieraden zijn de ideale accessoires om een outfit af te maken. Meestal zijn het de halskettingen die de aandacht naar zich toetrekken. Uiteraard moet de hanger passen bij de stijl van de outfit en dus ook bij de drager. Maar ook de gelegenheid speelt een belangrijke rol. Is de hanger bedoeld voor dagelijks gebruik of voor feestelijke gelegenheden? In onze collectie gouden en zilveren hangers vindt u alles wat uw hartje begeert en dat past bij uw eigen individuele smaak.


Grote selectie hangers met motieven en sterrenbeelden

Naast klassieke motieven voor dames, zoals harten of engelen , die nooit echt uit de mode raken, bieden we ook verschillende designmotieven , zoals muziekinstrumenten, ankers, of sportieve motieven, die ook voor mannen interessant zijn. U kunt dus altijd een hanger kiezen die individueel bij u past en uw hobby of passie weerspiegelt. Ook sterrenbeelden zijn als hanger populaire evergreens. Ze zijn er in verschillende varianten: volledig van goud of een combinatie van goud en zilver, als enkele hanger, of op een gegraveerde plaat. Sterrenbeeldenhangers zijn een nooit verdwijnende trend.


Hangers als modieuze geluksbrengers in het dagelijks leven

Speelse hangers, zoals harten en dieren , die we zowel in goud als in zilver aanbieden, zijn niet alleen populair bij volwassenen maar ook bij kinderen en dan vooral onder meisjes. Omdat hangers en sieraden steeds populairder worden als cadeau voor kinderen, hebben we er een aparte categorie aan gewijd, met een aantal van deze speelse en op kinderen gerichte hangers.

Deze hangers zijn natuurlijk ook ideaal als geschenk. Om er een geliefd persoon blij mee te maken. Of zomaar, voor een speciale gelegenheid. Ook bieden we een groot aantal hangers in de vorm van een kruis, bijvoorbeeld als geschenk voor communie, doopsel, vormsel of huwelijk. Deze klassiekers worden onder meer ook graag door mannen gedragen.

Prachtige cadeaus zijn ook de hangers in de vorm van een gouden gegraveerd plaatje, waarmee u uw geliefde of zelfs uw beste vriend een zeer persoonlijke verrassing kunt geven.

Als u vragen heeft over het assortiment, aarzel dan niet om telefonisch via 02382 968 1225 of per e-mail contact met ons op te nemen!